Ons bedrijf

De beste keus in mobiliteit!

 

Altijd kunnen rekenen op je auto. En als deze je in de steek laat, kunnen rekenen op je garage. Autobedrijf Holthuis biedt dat en zorgt dat je mobiel blijft! Dit allround autobedrijf van Tonny Holthuis staat in de regio bekend om zijn kwaliteit en service, waar je prima terecht kunt voor nieuwe auto’s en occasions, onderhoud, apk en reparatie. Ook de leaserijder en het bedrijfsleven is er welkom! En heb je schade? Ook dan staat Auto Holthuis voor je klaar.

Al dertig jaar staat Auto Holthuis op industrieterrein De Rietstap in Dinxperlo (gemeente Aalten) bekend als een vakbekwaam en vertrouwd universeel Bovag-bedrijf met een passie voor het merk Ford. Overigens zijn alle merken welkom bij deze onafhankelijk garagehouder, waar de medewerkers de klanten hartelijk en gastvrij ontvangen naar de Achterhoekse gezellige gewoonte.

Als klant profiteer je van vele voordelen bij ons universeel onafhankelijk autobedrijf. Zo betaal je niets teveel doordat het bedrijf geen hoge lasten en verplichtingen heeft ten opzichte van een dealermerk. Dat merk de klant aan de hoogte van de rekening. Vaak zijn er ook meer passende oplossingen mogelijk.