Werkplaats

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Autobedrijf Holthuis maken we dat mogelijk en verzorgen we graag het onderhoud van uw auto, bedrijfswagen of camper. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig betrouwbaar is en in topconditie blijft.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in Ford, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. Wij kunnen iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee aan alle auto’s optimaal service en onderhoud verleend kan worden.

Werkplaats Auto Holthuis

Kennis
Bij Auto Holthuis Dinxperlo werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Bovendien kennen wij niet alleen de auto, maar ook de klant! Overleg over uw auto met de monteur – onder het genot van een kop koffie – is hier de gewoonste zaak!

Vervangend vervoer
Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast kunt u in de regio van Dinxperlo gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Meniststraat 24 in Dinxperlo.