Ons bedrijf

Altijd kunnen rekenen op uw auto. Dat is waar Autobedrijf Holthuis voor staat. Onze klanten ontvangen bij ons eerlijk, oprecht advies. En dat wordt gewaardeerd. Dankzij deze werkwijze en onze klanten zijn wij uitgegroeid tot een integer autobedrijf, waar u terecht kunt voor zowel auto onderhoud als een breed aanbod van betrouwbare occasions.

Autobedrijf Holthuis is in 1985 opgericht door Tonny Holthuis en staat in de regio bekend om zijn kwaliteit, service en advies. Wij besteden veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Bovendien staan klantvriendelijkheid en gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een eerlijke en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Tonny Holthuis

Oprichter Tonny Holthuis. Al ruim 35 jaar een vertrouwd gezicht in Dinxperlo en omgeving

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.